Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля помогнете бензинов филтер или бензиновата помпа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля помогнете бензинов филтер или бензиновата помпа

Значи проблема ми е следниа когато дам газ колата не ще да трагне едвам едвам стига до 2000, 3000 оброта и не иска да върви дори когато е загряла над 80 градуса ,а когато я загаса и я запала пак трагва нормално
    и не знам дали е филтера или помпата

Смени си първо филтъра и ако не се оправи най-добре ходи до сервиза така и ще си спестиш време
    Fiat Punto 1.9 JTD
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    sigpic

Comment

мисля че може да е и регулатора на налягането
      155 2.0 traktor

Comment

!

не се знае знае ли се....а знае ли се не е сигурно....
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Re: !

Първоначално публикувано от virusalfa
          не се знае знае ли се....а знае ли се не е сигурно....
          Страхотно ще му помогне на човека този отговор.............

Comment

!

най-добре е да се почне откъм подмяна на най-евтината част(в случая филтъра).Мани тия сервизи-"ако те сърби,почеши се сам,щото друг ако те почеше,може да ти разрани гърба"
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Re: !

Първоначално публикувано от virusalfa
              най-добре е да се почне откъм подмяна на най-евтината част(в случая филтъра).Мани тия сервизи-"ако те сърби,почеши се сам,щото друг ако те почеше,може да ти разрани гърба"
              Вирусалфа е прав по принцип но по малко вероятно е да е от помпата така 4е го послушаи па каквото излезе ако е помпа ходи да си я купиш от Оборище италиянска за 210 лв. защото ако отидеш да питаш за Бош може и да ти прилошее като 4уеш цената/467 ЛВ. С ПОРЪ4КА 2 СЕДМИЦИ/
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

мом4ета там се слага едно уред4е дето му се вика манометър слагаш и веднага ти става ясно ко става

Comment

а така дееее.....

И аз мисля че не е толкова трудно ,а и е правилно да се премери налягането преди и след регулатора ,а защо не отидеш до Вантотреид за тази услуга няма да ти вземат повече от 20лв.?

Comment

на дроселовата клапа има един потенциометър при мен се оказа от него но не мога да намеря нов а и по моргите ги няма

Comment

Working...
                    X